ORIJEN

Hund

Katt

Kök

Våra utmärkelser

Sök återförsäljare


VÅRA RECEPT. VÅRT KÖK. VÅRA FODER.

VILKET FODER DU VÄLJER FÖR DIN HUND ELLER KATT ÄR ETT AV DE VIKTIGASTE BESLUTEN DU KAN TA. VI ÄR STOLTA ÖVER VÅRT RYKTE, OCH HAR EN PASSION FÖR VÅRT FODER. VI ÄR DEDIKERADE ATT SKAPA DEN HÖGSTA STANDARDEN AV AUTENCITET, NÄRINGSINTEGRITET OCH LIVSMEDELSSÄKERHET. 

Det är därför vi tillreder ORIJEN i våra egna kök där vi kan kontrollera varje detalj, från utveckling av recept, livsmedelssäkerhet, inköp av råvaror och själva produktionen. När du väljer ORIJEN kan du vara säker på att din hunds foder har tillretts med omsorg, noggrannhet och tillförlitlighet. ORIJEN uppfyller de strängaste standarder världen över, inklusive den kanadensiska statens, EU:s och det amerikanska jordbruksverkets.

Våra kök tillverkar endast ORIJEN och ACANA — vi tillverkar inte foder för andra företag och tillåter inte heller att vårt foder tillverkas av någon annan.

VÅRT PRiSBELÖNTA KÖK

NorthStar®-köket ligger i norra Alberta och är specialbyggt för att producera biologiskt korrekt foder. Det är det mest avancerade foderköket i Kanada. ORIJEN uppfyller de strängaste standarder världen över, inklusive den kanadensiska statens, EU:s och det amerikanska jordbruksverkets.

VÅRT PRISBELÖNTA KÖK

Läs mer

EGEN TILLVERKNING

Vi tillverkar endast ORIJEN och ACANA i vårt kök. Vi tillverkar inte foder för andra företag och tillåter inte heller att vårt foder tillverkas av någon annan.

EGEN TILLVERKNING

Läs mer

ÅNGKOKT I NATURLIGA SAFTER

För att bevara den naturliga smaken ångkokar vi våra färska köttingredienser på en låg temperatur (90°C) i deras naturliga safter, utan att tillägga vatten. De flesta konventionella djurfoder använder sig av mycket bearbetade råvaror såsom köttfärs, som är billigt, lätt att transportera och lagra i månader. Till skillnad från ångkokade färska ingredienser kräver torkade och pulveriserade ingredienser stora mängder vatten som ska tillsättas innan de lagas.

ÅNGKOKT I NATURLIGA SAFTER

Learn more

TILLVERKARE AV FODER ELLER MARKADSFÖRARE AV FODER?

Många djurfodervarumärken är egentligen ägda av marknadsföringsföretag som outsourcar deras matproduktion till tredjepartsfabriker. Hur ser man skillnaden?
  • Marknadsförare av foder: förpackningen säger “tillverkad för”, “producerad för”, “distribuerad av”, “distribuerad under licens av”, eller “privat etikett”.
  • Tillverkare av foder: förpackningen säger “tillverkad av” eller “producerad av”.
På Champion utvecklar vi och tillreder ORIJEN och ACANA foder i vårt eget kök.

TILLVERKARE AV FODER ELLER MARKADSFÖRARE AV FODER?

Läs mer
BA-icon-small
BIOLOGISKT KORREKT
FÄRSKA REGIONALA INGREDIENSER
NO-icon-small
EGEN TILLVERKNING