ORIJEN

Hund

Katt

Kök

Våra utmärkelser

Sök återförsäljare


 

EN LYSANDE STJÄRNA INOM INNOVATION

PÅ DEN NORRA HIMMELSPOLEN FINNS POLSTJÄRNAN SOM GENOM HISTORIEN BESKRIVITS VARA DEN PUNKT SOM FÄSTER HIMLEN, MEDAN HELA NORRA HIMLEN CIRKULERAR RUNT DEN.

Polstjärnan har blivit en symbol för våra kanadensiska kök som representerar en ledstjärna för kvalitet i vår bransch. NorthStar® är det mest avancerade foderköket i Kanada och är byggt i syfte att förbättra vårt biologiskt korrekta uppdrag.

Våra NorthStar®-kök har ambitionen att skapa världens bästa hund- och kattfoder och är utrustade med patenterade och toppmoderna teknologier för hantering av färskt kött som möjliggör innehåll med högre kötthalter än något annat hund- eller kattfoder.

Våra kök tillreder endast ACANA och ORIJEN – inga andra varumärken eller privata produkter. Vi vill inte ha det på något annat sätt – och tro oss, det vill inte du heller.

VÅRT UPPDRAG ÄR VIKTIGT

Vårt uppdrag om biologiskt korrekta, färska och närproducerade ingredienser som alla tillreds hos oss särskiljer oss från alla andra fodertillverkare och vägleder oss när vi utformar våra prisbelönta kök och foder.

 • 1. BIOLOGISKT KORREKT

  TOPPMODERNA KÖK OCH INNOVATIONSCENTER UTVECKLAR VÅRA PRISBELÖNTA FODER.
  Våra prisbelönta kök och forskningscenter är hängivna utvecklingen av ACANA och ORIJEN och utrustade med patenterade toppmoderna teknologier för hantering av färskt kött, vilket möjliggör ett innehåll med högre kötthalt.

  Vår ständiga investering i foderprocesser, vetenskap och forskningskapacitet gör det möjligt för oss att fortsätta utveckla de biologiskt korrekta egenskaperna, vilket för ORIJEN-fodret ännu närmare den naturliga kosthållningen hos hundar och katter samt stärker vår position som ledande i den globala djurfoderindustrin.

 • 2. FÄRSKA LOKALA RÅVAROR

  FÄRSKT KÖTT ÄR GRUNDEN FÖR VÅRT BIOLOGISKT KORREKTA FODER.
  Våra kök har över 50 olika färska, lokala ingredienser av kött, fågel och fisk, liksom en mängd olika närproducerade råvaror.

  Vår hantering, matlagning och sekventiella torkningsteknik av färska ingredienser är särskilt utformade för att främja de stora kötthalterna i ORIJEN-fodret (allt från djur godkända för mänsklig konsumtion – en sällsynthet bland fodertillverkare).

  För att tala klarspråk är våra kök och färska, lokala ingredienser oöverträffade av någon annan fodertillverkare, någon annanstans.

 • 3. EGEN TILLVERKNING

  VI HAR TILLVERKAT PRISBELÖNT HUND- OCH KATTFODER I VÅRA EGNA KÖK I ÖVER ETT KVARTS SEKEL.
  Det är därför vi endast har egen tillverkning — vi gör inte foder för någon annan och vi låter heller inte någon annan göra våra foder. Ingen annan fodertillverkare i Nordamerika kan utlova samma sak.

  Vi designar och bygger våra egna kök och skapar och producerar vårt eget foder så att du kan känna dig trygg med att du vet var ditt husdjurs foder kommer ifrån.