FÄRSKA REGIONALA INGREDIENSER –

NATURLIGT FÄRSKT. NATURLIGT REGIONALT.

Vi tillreder vårt prisbelönta och korrekta foder med färska regionala ingredienser. Med färska regionala ingredienser som levereras i en naturlig och näringsrik form är Orijen oöverträffad av något annat hund- eller kattfoder. Vårt prisbelönta kök är lokaliserat i hjärtat av Albertas (Kanada) bördiga åkermarker och fungerar som inspiration för våra foder och ingredienser av världsklass, från bönder som vi samarbetar direkt med.

Ingredienserna är hållbart uppfödda eller fiskade av människor vi känner och litar på – allt levereras färskt till vårt kök dagligen. Våra färska kött är godkända för mänsklig konsumtion och levereras oftast från gården till köket på 3 dagar, och till Orijen inom 2 dagar.

ANGUSKÖTT

Våra Angus-kor är uppfödda på närliggande gårdar av människor vi känner och litar på och växer upp naturligt i hjärtat av det orörda kanadensiska landsbygdsområdena utan hormoner eller antibiotika. Receptet är enkelt och naturens eget: frisk luft, rent vatten och naturbete. Vårt färska, magra nötkött erbjuder en unik blandning av aptitlig smak och överlägsna hälsofördelar.

VILDSVIN

Vildsvinen är uppförda frigående på lokala gårdar av människor vi litar på och äter en diet av rötter och gräs i obegränsad mängd. Vildsvinsköttet som är uppbyggt av 70 % röda fiber och 30 % vita fiber (vilket förklarar dess djupröda färg) är ett otroligt magert kött som har mer protein och mindre fett än nötkött eller kyckling. Det innehåller alla nödvändiga aminosyror som hundar och katter behöver samt järn, zink, selen och vitamin B6.

SLÄTTBISON

Vår frigående bison är ursprungligen från våra sydliga gräsmarker och föds upp naturligt av människor vi känner och litar på utan användning av tillväxtstimulerande hormoner eller antibiotika. Vår färska Alberta-bison har ett näringsrikt och välgörande rött kött som utgör ett utmärkt val till vårt mandat för Biologiskt korrekt och Färska lokalproducerade ingredienser.

ROMNEY LAMM

Våra gårdsuppfödda lamm föds upp på orörda gräsmarker unika för vår region av människor vi känner och litar på utan hormoner eller antibiotika. Som en huvudkälla för högklassigt rött köttprotein ger färskt lamm, lever och komage en näringsmässigt komplett näringskälla för hundar och katter med alla essentiella aminosyror i korrekt förhållande.

YORKSHIREGRIS

Vår Yorkshire-gris föds upp i hjärtat av Alberta, av människor vi känner och litar på utan hormoner eller antibiotika. Vårt fläskkött som är godkänt som livsmedel för mänsklig konsumtion av Kanadas regering anländer färskt dagligen till våra kök och där kokar vi det långsamt i sin egen saft för att bevara dess naturliga näring och smak.

BOERGET

Vår boerget är godkänd som livsmedel för mänsklig konsumtion och levereras färskt, utan tillsatser till bredden fylld med godhet och smak.

HJORT

Vårt färska, lokala hjortkött kommer från Albertas betesmarker och är fri från antibiotika.

FRIGÅENDE KYCKLING

Våra kycklingar föds upp på lokala präriegårdar av folk vi känner och litar på i öppna, väderskyddade lador fria att ströva omkring, sova och lägga ägg i rede. Våra kycklingar får inte antibiotika- och hormonpreparerat foder och är godkända som livsmedel för mänsklig konsumtion av Kanadas regering. De levereras FÄRSKA och fulla av näring till våra kök.

FRIGÅENDE KALKON

Våra kalkoner föds upp på lokala präriegårdar av folk vi känner och litar på i öppna väderskyddade lador som ger bra utrymme att ströva omkring i, och god tillgång till mat och vatten. Våra färska lokala kalkoner får inte antibiotika- och hormonpreparerat foder och är godkända som livsmedel för mänsklig konsumtion av Kanadas regering. De levereras färska till våra kök, fullproppade med proteiner och fetter för att ge fullgod näring.

FRIGÅENDE ANKA

I Ontario, Kanada består våra frigående ankors diet av naturligt spannmål. De är godkända som livsmedel för mänsklig konsumtion av Kanadas regering och levereras färskt till våra kök dagligen.

REDESLAGDA ÄGG

Våra redeslagda ägg som producerats på lokala gårdar bokstavligen sprudlar av en komplett uppsättning essentiella aminosyror. De är verkligen ett av naturens mest näringsrika råvaror. Alla våra ägg är godkända som livsmedel för mänsklig konsumtion av Kanadas regering innan de anländer till våra kök, färska och hela (inte torkade eller pulveriserade) och laddade med näring och smak.

SALTVATTENFISK

Lax, sill och flundra fångas utanför Vancouvers stilla havskust av lokala fiskare. De levereras sedan till våra kök lika färska och kalla som vattnet de kom från. Fångad året om genom hållbara metoder och godkänd som livsmedel för mänsklig konsumtion. Vår fisk levereras till oss FÄRSK, full med näringsrika proteiner och hälsofrämjande omega-3 fettsyror.

SÖTVATTENFISK

Vildfångade ur våra kalla nordliga sjöar. Vår gör, insjösik, gula abborre och gädda är inhemska i norra Kanadas otaliga insjöar. Vår sötvattensfisk som håller världsklass är vildfångad året om i kalla nordliga sjöar genom hållbara metoder och är godkänd som livsmedel för mänsklig konsumtion. Den levereras helt FÄRSK till oss full med näringsrika proteiner och hälsofrämjande omega-3 fettsyror.

FÄRSKA GRÖNSAKER

Vår pumpa, butternutpumpa, morötter och övriga grönsaker skördas lokalt av människor vi känner och litar på. Grönsakerna kommer till oss färska, hela och utan konserveringsmedel – fyllda med med fiber och antioxidanter.

FÄRSK, HEL FRUKT

Från Okanagan Valley, British Columbia kommer våra färska Red Delicious-äpplen och Bartlettpäron.

LOKALT ODLADE ÖRTER

Odlat specifikt för Orijen av människor vi känner och litar på i Nordamerika. De levereras färska eller varsamt lufttorkade.

Biologiskt korrekt

Färska regionala råvaror

Egen tillverkning