ORIJEN

Hund

Katt

Kök

Våra utmärkelser

Sök återförsäljare


PRISBELÖNT BIOLOGISKT KORREKT FODER


HUNDAR OCH KATTER ÄR BYGGDA SOM SINA FÖRFÄDER –  DERAS TÄNDER, KÄKAR OCH MATSMÄLTNINGSSYSTEM
GÖR DEM TILL KÖTTÄTARE – UTVECKLADE FÖR EN KÖTTBASERAD KOST.

 

Ändå bevittnar man den nuvarande trenden av ”holistiskt” foder som är spannmål- eller potatisbaserat och innehåller lite kött samt mer än 50 % kolhydrater och otaliga syntetiska kosttillskott för att kompensera för de naturliga ingredienser som faktiskt saknas.

VÅR BIOLOGISKT KORREKTA FILOSOFI ÄR ENKEL: ATT ÅTERSPEGLA FÄRSKHETEN OCH VARIATIONEN AV KÖTT SOM HUNDAR OCH KATTER ÄR SKAPADE FÖR ATT ÄTA. 

Det är därför ORIJEN innehåller 85 % kött i näringsrika Wholeprey™-förhållanden, helt utan GMO, växtprotein eller högglykemiska kolhydrater som är vanliga i dagens hund- och kattfoder, utan att egentligen ingå i din hunds eller katts naturliga kost.

WHOLEPREY


MED SIN OÄNDLIGA VISDOM MATCHADE NATUREN SAMMAN NÄRINGSÄMNEN FRÅN HEL FISK, FÅGEL ELLER VILT FÖR ATT MÖTA HUNDARS OCH KATTERS UNIKA NÄRINGSBEHOV.

 

WHOLEPREY ÄR UTVECKLINGEN AV ORIJENS BIOLOGISKT KORREKTA FILOSOFI: EN BLANDNING AV NÄRINGSRIKT KÖTT, ORGAN OCH BROSK I LÄMPLIGA MÄNGDER SOM SPEGLAR HUNDARS OCH KATTERS NATURLIGA KOST.

I det vilda lever hundar och katter på hel fisk, fågel eller vilt. Kosten inkluderar näringsrika organ som ger vitaminer och mineraler, kött för proteiner och fett samt ben och brosk för kalcium och fosfor. Allt detta ger kroppen fullgod näring.

Jämför detta med dagens ”vetenskapligt utformade” foder som är kolhydratbaserade, innehåller lite kött och är fyllda med högförädlade spannmål eller växtbaserade proteiner. Läs på förpackningarna och du hittar listor över de syntetiska aminosyror, vitaminer och mineraler som behövs för att ersätta de näringsämnen som deras ingredienser helt saknar.

ORIJEN Whole Prey speglar den kost som hundar och katter utvecklats till att äta – en näringsrik balans av färskt kött, inälvor och brosk.