ORIJEN

Hund

Katt

Kök

Våra utmärkelser

Sök återförsäljare


Historien om ORIJEN

BIOLOGISKT KORREKT | EN NY TYP AV HUSDJURSFODER

Hundar och katter utvecklades som jägare – uppbyggnaden av deras tänder, käkar och matsmältningssystem gör dem till köttätare, skapta för att äta en köttbaserad kost rik på animaliskt protein och fett.

Och ändå vittnar den nuvarande trenden om motsatsen: ”holistiskt” husdjursfoder som till stor del är spannmålsbaserat, innehåller lite kött eller protein, har mer än 50 % kolhydrater och trendiga ingredienser – oftare för att tilltala konsumenterna än för de näringsmässiga fördelar de ger hundar och katter.

 

BIOLOGISKT KORREKT ORIJEN – HELT OLIKT ANDRA KONVENTIONELLA TORRFODER FÖR HUNDAR OCH KATTER.


ORIJEN som är proteinrikt, kolhydratbegränsat och spannmålsfritt har ett högre köttinnehåll än något annat torrfoder för hund eller katt, samtidigt utesluts många vanliga ingredienser i husdjursfoder som t.ex. olämpligt högglykemiskt spannmål och vegetabiliska proteiner som helt enkelt inte existerar i djurens naturliga diet.

För att spegla den naturliga dieten innehåller ORIJEN också en mångfald olika köttsorter som färsk, frigående kyckling och kalkon, färska hela ägg, färskt frigående rött kött och färsk saltvattens- och sötvattensfisk – allt i ett biologiskt korrekt förhållande med 80 % kött, 20 % frukt och grönsaker och 0 % spannmål (80.20.0).

Genom att spegla den kost som hundar och katter utvecklats för att äta tillgodoser ORIJEN Biologiskt korrekt den näring naturen avsett för din hund eller katt vilket resulterar i en perfekt hälsa och välmående och gör att du kan känna dig trygg.