ORIJEN

Hund

Katt

Kök

Våra utmärkelser

Sök återförsäljare


VAD DU VÄLJER ATT UTFODRA DIN ÄLSKADE KATT ELLER HUND MED ÄR ETT AV DE VIKTIGASTE BESLUT DU FATTAR.

Vi respekterar ditt val och uppskattar ditt förtroende. Det är därför vi strävar efter att upprätthålla högsta möjliga nivå av trovärdighet, näringsintegritet och matsäkerhet. Och det är också därför vi tillverkar alla ORIJEN produkter här i våra prisbelönta kök.

gurantee-2

Vårt löfte är enkelt: Om du eller ditt husdjur inte är nöjd med någon av ORIJENs produkter har du alltid 100 % smakgaranti. Kontakta den butik där du köpte din produkt och tag med förpackningen med det återstående fodret i samt kvitto så erhåller du dina pengar tillbaka

För att säkerställa vår kvalitet, uppfyller våra kök, ingredienser, hanteringsprocesser och foder den strängaste EU-normen och våra leverantörer av råvaror är godkända och granskade av Kanadas regering och Förenta Staternas jordbruksministerium.

Vår produktions- och kvalitetssäkringsgrupp tillämpar strikta och rigorösa normer.

  • I alla stadier av produktionen och beredningen använder vi både Good Manufacturing Principals – ett världsomspännande system för kontroll och styrning av tillverkning och kvalitetskontroll av livsmedel samt Hazard Analysis and Critical Control Point Analysis (HACCP) – en internationellt erkänd och systematiskt förebyggande strategi för livsmedelssäkerhet.
  • Vårt kvalitetsledningssystem sträcker sig långt utanför vår fabrik – från våra distributionspartner till våra ingrediensleverantörer som vi alla känner och litar på.
  • Våra köttingredienser kommer uteslutande från djur som klassificeras som mänskligt livsmedel.’
  • Vårt färska kött, bestående av kyckling, kalkon, ägg, fisk, nötkött, fläskkött, vildsvin, bison och lamm föds upp i vårt närområde i federalt godkända kvalitetsanläggningar.
  • Våra färska närproducerade ingredienser uppfyller AAFCOs definition av ”färsk” där kylning är den enda formen av konservering – inga kemikalier, ingen värme eller frysning!

gurantee-1

Men kanske är vår internationella trovärdighet den bästa garantin för kvalitet. Champion tillverkar sitt eget foder. Du kan vara säker på att ORIJEN aldrig produceras eller förpackas i någon annan anläggning än vår egen

Vårt världsomspännande rykte som tillverkare av Kanadas bästa husdjursfoder sticker ut i dagens värld med multinationella företag och intensiv marknadsföring.

Tack för ditt förtroende för Champion.