ORIJEN

Hund

Katt

Kök

Våra utmärkelser

Sök återförsäljare


FRYSTORKNING HAR LÄNGE BETRAKTATS SOM DET BÄSTA SÄTTET ATT KONSERVERA LIVSMEDEL OCH VÅRA KÖK FÖR FRYSTORKNING ÄR DE MEST AVANCERADE I SITT SLAG I KANADA.

Till skillnad från konventionella husdjursfoder som tillagas vid höga temperaturer tillverkas ORIJEN frystorkade foder utan kokning så att våra autentiskt färska ingredienser helt och hållet bibehåller sina naturliga egenskaper.

För att bibehålla de färska ingrediensernas höga näringsvärde och goda smak börjar vi med att snabbfrysa allt och sedan, i lågtempererade (-50 °C) speciella tryckkammare omvandlas det frusna vattnet under en 18 timmars-process direkt till ånga utan att åstadkomma någon vätska.

Det innebär att vattnet H20, och bara vattnet H20 försvinner och på detta sätt behåller alltså det näringsrika fodret sin goda smak – precis som det ska vara!

ORIJEN frystorkade foder och hundgodis har alltså kvar all sin näring och en smak som din hund kommer att älska.

MODER JORD HAR GETT GODKÄNT. DU KOMMER OCKSÅ ATT BLI NÖJD NÄR DU LÄSER OM VAD VÅRT FODER INNEHÅLLER!

fd-logo-small

Omsorgsfullt frystorkat i våra egna kök för att bevara den naturliga smaken från våra färska och närproducerade ingredienser. ORIJENS frystorkade foder ger din hund näring precis såsom naturen tänkt sig.