ORIJEN

Hund

Katt

Kök

Våra utmärkelser

Sök återförsäljare


Historien om ORIJEN

BIOLOGISKT KORREKT | EN NY KATEGORI AV HUSDJURSFODER

HUNDAR OCH KATTER UTVECKLADES SOM JÄGARE– UPPBYGGNADEN AV DERAS TÄNDER, KÄKAR OCH MATSMÄLTNINGSSYTEM GÖR DEM TILL KÖTTÄTARE, SKAPTA FÖR ATT ÄTA EN KÖTTBASERAD KOST RIK PÅ  PROTEIN OCH FETT.

ÄNDÅ VITTNAR DEN NUVARANDE TRENDEN OM MOTSATSEN: ”HOLISTISKT” HUSDJURSFODER SOM ÄR SPANNMÅLSBASERAT OCH INNEHÅLLER  LITE KÖTT OCH PROTEIN, MER ÄN 50 % KOLHYDRATER  OCH TRENDIGA INGREDIENSER – OFTARE FÖR ATT TILLTALA KONSUMENTERNA ÄN FÖR DE NÄRINGSMÄSSIGA FÖRDELAR DE GER HUNDAR OCH KATTER.

BIOLOGISKT KORREKT ORIJEN  – HELT OLIKT KONVENTIONELLA TORRFODER FÖR HUNDAR OCH KATTER.

ORIJEN är rikt på protein, kolhydratbegränsat, spannmålsfritt och har ett högre köttinnehåll än något annat torrfoder för hund eller katt. Vi utesluter många vanliga ingredienser i husdjursfoder som exempelvis högglykemiskt spannmål och vegetabiliska proteiner för att det helt enkelt inte finns i hunden och kattens naturliga diet.

För att spegla den naturliga dieten innehåller ORIJEN också en mångfald av kött som färsk, frigående kyckling och kalkon, färska hela ägg, färskt frigående rött kött och färsk salt- och sötvattenfisk, allt i ett biologiskt korrekt förhållande med 80 %  kött, 20 % frukt och grönsaker och 0 % spannmål (80.20.0).

Genom att spegla den kost som hundar och katter utvecklats för att äta tillgodoser Orijen den näring naturen avsett för din hund eller katt, vilket resulterar i en optimal hälsa och välmående.