OM ORIJEN


HUNDFODER


KATTFODER


TREATS


KUNDKLUBBARWild Boar | single source
Biologiskt Korrekt™ hundgodis


VÅRT ALBERTAVILDSVIN ÄR UPPFÖTT PÅ NÄRBELÄGNA SKOGSBRUKSGÅRDAR DÄR DE BETAR PÅ KNÖLAR OCH SKOTT. KÖTTET LEVERERAS TILL VÅRA KÖK, FÄRSKT OCH FRITT FRÅN KONSERVERINGSMEDEL OCH ANTIBIOTIKA. DÄREFTER FRYSTORKAS DET VARSAMT FÖR ATT BEHÅLLA SIN NÄRING OCH SMAK.

ORIJENs Biologiskt korrekta hundgodis är ett enkelt och bra sätt att ge näring och belöna din hund med smaker den kommer att älska. Vi erbjuder detta unika hundgodis med naturliga smaker. Det innehåller 100 % rent och naturligt Albertavildsvin med vårt unika ”WholePrey™”-koncept för att hålla din kära hund glad, frisk och stark.

ORIJEN ALBERTA WILD BOAR TREATS tillverkas utan kokning eller konserveringsmedel och frystorkas varsamt för att bevara all den naturliga näring och de goda smaker som finns i det färska vildsvinsköttet vilket din hund garanterat kommer att uppskatta!


ÄKTA NÄRPRODUCERADE INGREDIENSER
LEVERERAS FÄRSKA VARJE DAG


VILDSVIN
MAYERTHORPE, ALBERTA


 • FÄRSKA NÄRPRODUCERADE INGREDIENSER
  100 % VILDSVIN. 100 % FÄRSKT. 100 % NATURLIGT.

  arrow

  VÅRA VILDSVIN ÄR HÅLLBART UPPFÖDDA AV MÄNNISKOR VI KÄNNER OCH LITAR PÅ. VÅRA INGREDIENSER ÄR GODKÄNDA SOM MÄNNISKOFÖDA OCH LEVERERAS FÄRSKA TILL VÅRA EGNA KÖK VARJE DAG.

  SAMMANSÄTTNING: Färsk vildsvinslever 50 %, färskt benfritt vildsvin 50 %.

 • Analys
  För att spegla Moder Natur

  arrow

  DIN HUND HÄRSTAMMAR FRÅN VARGEN. DET BETYDER ATT DEN ÄR UTVECKLAD FÖR ATT ÄTA EN KOST RIK PÅ KÖTT. INTE KOLHYDRATER OCH SPANNMÅL.

  RIK PÅ KÖTT OCH PROTEIN
  Tillagad av 100 % kött återspeglar ORIJEN treats en Biologiskt Korrekt proteinhalt på 50 %.

  LÅGT GI
  Din hunds naturliga diet innehåller få kolhydrater. Därför tillagar vi ORIJEN treats utan spannmål och kolhydrater – vi använder endast kött.

  Råprotein 40 %
  Råfett 50 %
  Råfiber 1 %
  Vatten 2 %

 • KALORIER
  få kalorier och fritt från kolhydrater

  arrow

  ORIJEN WILD BOAR DOG TREATS INNEHÅLLER ENDAST 7 KALORIER PER BIT.

  Tillagad av 100 % kött från vildsvin. ORIJEN WILD BOAR är fritt från kolhydrater och återspeglar Biologiskt Korrekt hundgodis. Kalorierna kommer från 45 % protein, 55 % fett och 0 % kolhydrater.