OM ORIJEN


HUNDFODER


KATTFODER


TREATS


KUNDKLUBBARFree Run Duck | Single-source
Biologiskt Korrekt™ hundgodis


VÅRA ANKOR VÄXER UPP FRIGÅENDE OCH UTFODRAS MED UTFODRAS MED NATURLIGT FODER. DE ÄR GODKÄNDA SOM MÄNNISKOFÖDA OCH LEVERERAS FÄRSKA TILL VÅRT KÖK VARJE DAG, FYLLDA MED NÄRING OCH NATURLIG SMAK.

ORIJEN single-source treats är ett naturligt och näringsrikt godis, med en smak din hund kommer att älska. Det innehåller 100 % anka med vårt unika ” WholePrey™”-koncept för att hålla din älskade hund glad, frisk och stark.

Orijen Brome Lake Duck är omsorgsfullt frystorkat för att bevara all näring och smaklighet i vår färska ingredienser. Vi tillsätter inga konserveringsmedel och våra råvaror har aldrig upphettats, de frystorkas direkt vid leverans för att bevara den naturliga smaken. Ett godis din hund kommer att älska!


ÄKTA NÄRPRODUCERADE INGREDIENSER
LEVERERAS FÄRSKA VARJE DAG


FRIGÅENDE ANKA
BROME LAKE, QUEBEC
 • INGREDIENSER
  100% ANKA. 100% FÄRSKT. 100% NATURLIGT

  arrow

  VÅR FRIGÅENDE ANKA ÄR HÅLLBART UPPFÖDDA AV MÄNNISKOR VI KÄNNER OCH LITAR PÅ. VÅRA INGREDIENSER ÄR GODKÄNDA SOM MÄNNISKOFÖDA OCH LEVERERAS FÄRSKA TILL VÅRA EGNA KÖK VARJE DAG.

  SAMMANSÄTTNING: Färsk anklever 50 %, färsk benfri anka 50 %*.

 • Analys
  För att spegla Moder Natur

  arrow

  DIN HUND HÄRSTAMMAR FRÅN VARGEN. DET BETYDER ATT DEN ÄR UTVECKLAD FÖR ATT ÄTA EN KOST RIK PÅ KÖTT. INTE KOLHYDRATER OCH SPANNMÅL.

  RIK PÅ KÖTT OCH PROTEIN
  Tillagad av 100% anka återspeglar ORIJEN treats en Biologiskt Korrekt proteinhalt på 50%..

  LÅGT GI
  Din hunds naturliga diet innehåller få kolhydrater. Därför tillagar vi ORIJEN treats utan spannmål och kolhydrater – vi använder endast kött.

  Råprotein 50 %
  Råfett 40 %
  Råfiber 1 %
  Vatten 2 %

 • KALORIER
  få kalorier och fritt från kolhydrater

  arrow

  ORIJEN BROME LAKE DUCK TREATS INNEHÅLLER ENDAST 7 KALORIER PER BIT.

  Tillagad av 100% anka, ORIJEN treats är fria från kolhydrater och återspeglar Biologiskt Korrekt™ hundgodis. Kalorierna kommer från 45% protein, 55% fett, with och 0% kolhydrater.