OM ORIJEN


HUNDFODER


KATTFODER


TREATS


KUNDKLUBBARRanch-raised Lamb | single
Biologiskt Korrekt™ hundgodis


FYLLT MED NATURLIG SMAK OCH NÄRING. VÅRA ALBERTALAMM ÄR UPPFÖDDA PÅ LOKALA GÅRDAR AV MÄNNISKOR VI KÄNNER OCH LITAR PÅ. LEVERERAS FÄRSKT TILL VÅRT EGET KÖK VARJE DAG.

Alla hundar är utvecklade som rovdjur och biologiskt anpassade för att äta färskt helt kött. Därför tillagas ORIJEN ALBERTA LAMB av 100 % kött från lamm med vårt unika ” WholePrey™”-koncept. Alla våra ingredienser levereras färska till vårt eget kök varje dag.

Vi tillsätter inga konserveringsmedel och våra råvaror har aldrig upphettats, de frystorkas direkt vid leverans för att bevara den naturliga smaken. Ett godis din hund kommer att älska!


ÄKTA NÄRPRODUCERADE INGREDIENSER
LEVERERAS FÄRSKA VARJE DAG


ALBERTALAMM
INNISFAIL, ALBERTA


 • FÄRSKA NÄRPRODUCERADE INGREDIENSER
  100 % LAMM. 100 % NATURLIGT.

  arrow

  VÅRA LAMM ÄR HÅLLBART UPPFÖDDA AV MÄNNISKOR VI KÄNNER OCH LITAR PÅ. VÅRA INGREDIENSER ÄR GODKÄNDA SOM MÄNNISKOFÖDA OCH LEVERERAS FÄRSKA TILL VÅRA EGNA KÖK VARJE DAG.

  SAMMANSÄTTNING: Benfritt lamm 45 %, Lammlever 45 %, lammage 10 %.

 • Analys
  För att spegla Moder Natur

  arrow

  DIN HUND HÄRSTAMMAR FRÅN VARGEN. DET BETYDER ATT DEN ÄR UTVECKLAD FÖR ATT ÄTA EN KOST RIK PÅ KÖTT. INTE KOLHYDRATER OCH SPANNMÅL.

  RIK PÅ KÖTT OCH PROTEIN
  Tillagad av 100 % kött från lamm återspeglar ORIJEN treats en Biologiskt Korrekt proteinhalt på 50 %.

  LÅGT GI
  Din hunds naturliga diet innehåller få kolhydrater. Därför tillagar vi ORIJEN treats utan spannmål och kolhydrater – vi använder endast kött.

  Råprotein 48 %
  Råfett 40 %
  Råfibrer 1 %
  Vatten 2 %

 • KALORIER
  Få kalorier och fritt från spannmål.

  arrow

  ORIJEN LAMB DOG TREATS INNEHÅLLER ENDAST 5 KALORIER PER BIT.

  Tillagad av 100 % kött från lamm. ORIJEN LAMB DOG TREATS är fritt från kolhydrater och återspeglar Biologiskt Korrekt hundgodis.