OM ORIJEN


HUNDFODER


KATTFODER


TREATS


KUNDKLUBBARWild Boar | Single-source
Biologiskt Korrekt kattgodis


FYLLT MED NATURLIG SMAK OCH NÄRING. VÅRA VILDSVIN ÄR UPPFÖDDA PÅ LOKALA GÅRDAR AV MÄNNISKOR VI KÄNNER OCH LITAR PÅ. ALLA INGREDIENSER LEVERERAS FÄRSKA TILL VÅRT EGET KÖK VARJE DAG.

Din katt är ett rovdjur. Det innebär att den är utvecklad som köttätare och anpasssad för en kost bestående av kött. Därför tillagar vi ORIJEN RANCH-RAISED LAMB av 100 % kött från lamm och vårt unika ”WholePrey™”-koncept. Alla ingredienser levereras färska till vårt eget kök varje dag.

Vi tillsätter inga konserveringsmedel och våra råvaror har aldrig upphettats, de frystorkas direkt vid leveransen för att bevara den naturliga smaken.

Ett godis din katt kommer att älska!


ÄKTA NÄRPRODUCERADE INGREDIENSER
LEVERERAS FÄRSKA VARJE DAG


VILDSVIN
MAYERTHORPE, ALBERTA
 • INGREDIENSER
  100 % KÖTT. 100 % FÄRSKT. 100 % NATURLIGT.

  arrow

  Våra vildsvin är hållbart uppfödda av människor som vi känner och litar på. Våra ingredienser är godkända som människoföda och levereras färska till våra egna kök varje dag.

  SAMMANSÄTTNING:
  Färskt benfritt vildsvin (50 %), färsk vildsvinslever (50 %).

 • ANALYS
  FÖR ATT ÅTERSPEGLA NATUREN

  arrow

  DIN KATT HAR SAMMA ANATOMI SOM DEN AFRIKANSKA VILDKATTEN, DET BETYDER ATT DEN ÄR UTVECKLAD FÖR ATT ÄTA EN KOST RIK PÅ KÖTT. INTE KOLHYDRATER OCH SPANNMÅL.

  RIK PÅ KÖTT OCH PROTEIN
  Tillagad av 100 % vildsvinskött återspeglar ORIJEN treats en Biologiskt Korrekt proteinhalt på 45 %.

  LÅGT GI
  Din katts naturliga diet innehåller få kolhydrater. Därför tillagar vi ORIJEN CAT TREATS utan spannmål och kolhydrater – vi använder endast kött.

  Råprotein (min.) 45 %
  Råfett (min.) 35 %
  Råfibrer (max.) 1 %
  Vatten (max.) 2 %

 • KALORIE
  få kalorier och fritt från spannmål

  arrow

  ORIJEN WILD BOAR CAT TREATS INNEHÅLLER ENDAST 3 CALORIES PER TREAT.

  Tillagad av 100 % kött från vildsvin, detta smakliga och näringsrika godis innehåller få kalorier och är fritt från kolhydrater och spannmål. Kalorierna kommer från 45 % protein, 55 % fett och 0 % från kolhydrater