OM ORIJEN


HUNDFODER


KATTFODER


TREATS


KUNDKLUBBARPÅ CHAMPION ÄR VÅR MÅLSÄTTNING KLAR OCH TYDLIG: VI TILLAGAR BIOLOGISKT KORREKT™ HUND- OCH KATTFODER AV FÄRSKA NÄRPRODUCERADE INGREDIENSER

Vår Biologiskt Korrekt™ filosofi representerar en ny standard för att utfodra hundar och katter utifrån deras evolutionära anpassning till färskt kött och proteinrika dieter..

Våra ingredienser är också annorlunda.

Vi köper inte de ingredienser som används till konventionella foder utan fokuserar på att använda ingredienser från djur som fötts upp på ett hållbart sätt i vårt närområde av folk vi känner och litar på. Dessa levereras färska till vårt kök dagligen, fyllda med näring.

ORIJEN som uteslutande framställs i våra prisbelönta kök här i Alberta, Kanada är betrott av djurälskare världen över och kvalitetsmärkt genom att uppfylla alla internationella säkerhetsstandarder.

NÄRING SÅSOM NATUREN TÄNKT SIG

ba-logo

VI FÖRMÄNSKLIGAR GÄRNA VÅRA FYRFOTA VÄNNER, MEN NÄR DET KOMMER TILL DERAS KOST BÖR VI VERKLIGEN UNDVIKA DET.

Det beror på att hundar och katter utvecklats som jägare och, trots en modern livsstil, är deras anatomiska funktioner anpassade till en nästan helt köttbaserad kost.

Läs Mer ›


NÄR VI SÄGER FÄRSK MENAR VI DET

FRI-LOGO

ORDET ”FÄRSKT” MISSBRUKAS OFTA INOM DJURSFODERINDUSTRIN. DEN EGENTLIGA BETYDELSEN ÄR EN INGREDIENS SOM ALDRIG FRYSTS ELLER UTSATTS FÖR VÄRME, KEMIKALIER ELLER KONSERVERINGSMEDEL.

I själva verket är kylning det enda sättet att bevara ingredienser på som är riktigt FÄRSKA.

Läs Mer ›


ÄKTA MAT FRÅN VÅRA EGNA KÖK

never-outsourced

DJURÄGARE VET INTE ALLTID ATT DE FLESTA AV DAGENS VARUMÄRKEN FÖR HUSDJURSFODER ÄGS AV MARKNADSFÖRINGSFÖRETAG SOM FAKTISKT INTE TILLVERKAR SITT EGET FODER.

Vi på Champion har tillagat våra produkter i våra egna prisbelönade kök i mer än ett kvarts sekel.

Läs Mer ›